čtvrtek 4. prosince 2014

Práce realitního makléře pro Century21

Práce realitního makléře zastupující Century 21 lze považovat za kariérní růst a to z mnoha důvodů. Realitní kancelář Century 21 cíleně koncipuje trénink a rozvoj makléře tak, aby byl úspěšným realitním obchodníkem ve velmi krátké době. Propracovaný systém školení a aktivních tréninků pomůže makléřovi k osobnímu i profesnímu rozvoji.



 Díky spolupráci s Century 21 se stanete součástí největší realitní sítě světa renomované značky, která je stabilní a funguje na základě tzv. franšízy. Realitní kancelář tedy nerozdává licence za každou cenu, a tím si drží vysokou kvalitu služeb. Naší vizí je realitní obchod založený na dlouhodobém kontaktu. Realitní makléř Century 21 tedy přistupuje individuálně ke každému klientovi, nabízí veškerý servis a péči, což se pak více než pozitivně odráží v referencích a v benefitech. Stejně tak jako realitní kancelář artikuluje individuální přístup makléře k zákazníkovi, tak přistupuje i k jednotlivým makléřům. Lze si tedy vybrat oblast realitního trhu, které se chcete věnovat. Rádi byste se zaměřili spíše na luxusnější nemovitosti či dáváte přednost komerčním nemovitostem nebo vás láká být součástí nových developerských projektů? S realitní kanceláří Century 21 není nic nemožné a realizovat se můžete v té oblasti, která vám je nebližší. Century 21 pak nabízí i veškeré prvotřídní zázemí pro makléře od právních a hypotečních služeb po obchodní výhody s partnery Century 21.

Pokud se tedy rozhodnete pro kariéru v rámci Century 21, vězte, že získáte práci v zajímavém prostředí. Svůj profesní růst budete mít pod kontrolou a díky široké síti poboček, a to nejen v ČR, se můžete dostat k různým příležitostem. Realitní kancelář pak dokáže ocenit vaši práci prostřednictvím benefitů a prestižních ocenění. Je tedy pouze na vás, jaký bude další krok vaší kariéry.

Žádné komentáře:

Okomentovat