neděle 23. listopadu 2014

Proč je výhodné využít realitní kancelář

Trh s nemovitostmi skýtá mnohé nástrahy a právě realitní kanceláře celý proces, ať už koupi či prodeje stávající nemovitosti, usnadňuje. Realitní kanceláře se však netěší jednoznačné podpoře ve společnosti. Nedůvěra mezi zákazníkem a realitní kanceláří vzniká z neúměrných cen provizí z prodeje a z jednání makléře a jím poskytovaný servis klientům. A proto je třeba jasně artikulovat, proč je výhodné využít při prodeji či nákupu nemovitosti realitní kancelář.

Pokud tedy vsadíme na spolupráci s realitní kanceláří, urychlíme celý proces prodeje či nákupu, a to díky právním a finančním službám. Realitní kanceláře garantují, že transakční proces proběhne co nejrychleji a bez problémů. Díky spolupráci s realitní kanceláří pak získáte odborného poradce v podobě makléře, který vás provede realitním trhem, a pomůže vám se zorientovat v obchodu s nemovitostmi. Zkušený makléř dále upozorní klienta na případné vady nemovitosti, které nejsou na první pohled zřetelné. Díky širokému portfoliu inzertních kanálů, kterým realitní kanceláře disponují, je makléř pak schopen představit optimální nabídku nemovitostí právě pro vás. Další nespornou výhodou realitních kanceláří, je i schopnost makléře vyjednat za klienta lepší podmínky obchodu.


Realitní kanceláře zajistí, aby celý proces prodeje či nákupu nemovitosti proběhl hladce a bez komplikací s plným právním a finančním servisem od začátku až do konce.

Žádné komentáře:

Okomentovat